Copyright: Tegnestuen Per Stenbøg aps

Tegnestuen er ejet af Per Stenbøg, der er uddannet tømrer, bygningskonstruktør og master i Universelt Design og Tilgængelighed.

 

Tegnestuen beskæftiger sig med nybyggeri, om- og tilbygninger, energirenovering og handicapombygninger, fredet byggeri og kirker og præstegårde mm.

 

Med udgangspunkt i min faglige baggrund og grundliggende ønske om altid at søge efter de bedste løsninger, som er bygbare og vedligeholdelsesegnede, veldokumenterede og afprøvede.

 

Tegnestuen er etableret i år 2000 og har fungeret i samme selskab i alle årene.

 

Hvorfor vælge Tegnestuen Per Stenbøg?

 

Fordi det er et lille seriøst firma med høj moral og god kvalitet. Du får fat i den samme person hver gang, og fordi her sættes service og overholdelse af aftaler meget højt. Opgaverne løses med deltagelse fra andre rådgivere, hvis det er hensigtsmæssigt, og nødvendigt i forhold til gældende love og regler. Igennem årene har Tegnestuen løst en del forskellige opgaver med tilknytning af andre rådgivningsfirmaer og kan derfor tilbyde totalrådgivning via samme kontaktperson.

Tegnestuen har lokal forankring og kender de lokale håndværksvirksomheder og myndigheder og kan dermed rådgive kunderne bedst muligt.

 

 

Tilbygning med kviste, tilpasset bygningens arkitektur, beklædt med kobber

 

Om tegnestuen