Copyright: Tegnestuen Per Stenbøg aps

Få hjælp til at vurdere om der er muligheder i din nuværende ejendom 

Nyt enfamiliehus tilpasset omgivelserne

Udvikling eller afvikling?

Uvildig rådgivning


Ofte stirrer man sig blind på sine egne projekter og kan ikke finde op eller ned eller hvor man skal starte?

Proffessionel, uvildig rådgivning kan være en løsning. Jeg skal ikke sælge et bestemt produkt men kun tænke på at få tilfredse kunder.


I fællesskab kan drømmene udvikles og nedfældes, så de bliver til tegninger og tal som banker kan forstå. Så er I allerede meget tættere på en finansiering og dermed en realisering af jeres drømmeprojekt. 

 

Skal vi udvikle vores bolig, eller skal vi afvikle den ?

 

Skal vi flytte, eller kan vi udvikle de nu engang givne rammer til en tidssvarende og fremtidssikret bolig ?  Det er også dyrt at flytte, og hvad med naboerne ?

 

Men om- og tilbygninger til eksisterende bygninger er også en vanskelig sag, idet diskussionen altid vil gå på, om det nye skal være i samme stil som det gamle, eller en helt ny stil.

 

Byggeteknisk er det heller ikke så let at bygge til, som at bygge nyt, idet sammenbygningen af nye og gamle materialer, højdeforhold m.v. kan give store problemer, hvis ikke detaljerne er på plads inden håndværkerne går i gang. 

 

Og hvad med at bo midt på en byggeplads ?


Rådgivning før og i forbindelse med om- og tilbygninger kan være en stor hjælp inden det hele går løs. Som med nybyggeri, bør enhver opgave tage udgangspunkt i jeres ideer, ønsker og økonomi.

 

På baggrund af et møde og en samtale om mulighederne for den pågældende grund og beliggenhed, kan der udformes et ideoplæg og økonomioverblik til det påtænkte byggeprojekt, som kan gøre beslutningsprocessen nemmere.

 

Tegnestuen har stor erfaring i spørgsmål vedrørende myndighedskrav, lokalplaner, byggelinier, kloak, og mange andre byggetekniske spørgsmål, som melder sig undervejs i byggeplanerne.

 

Teknisk rådgivning er en udgift på lige fod med håndværkerudgifterne og byggematerialer. Denne udgift kan derfor finansieres på samme måde som resten af byggeomkostningerne.